Print en Direct Mail marketing automatisering op de eenvoudige manier.

We gebruiken de nieuwste digitale technologieën om Direct Mail marketing eenvoudig, snel en schaalbaar te maken.

Met ons programmatic Print and Mail platform verzend je campagnes met brieven en ansichtkaarten met dezelfde flexibiliteit en gemak als e-mail.

Pictogram - Je ontwerp Maken

1
Maak je
Ontwerp

Pictogram - Selecteer je Doelgroep

2
Selecteer je
Doelgroep

Pictogram - Je campagne Configureren

3
Configureer je
Campagne

Pictogram - Printen en Distribueren

4
Printen en
Distribueren

Pictogram - Meten en Optimaliseren

5
Meten en
Optimaliseren

1. Maak zeer gepersonaliseerde berichten met flexibele ontwerp sjablonen.

Postana combineert de nieuwste digitale print technologie met flexibele HTML ontwerp sjablonen. Deze combinatie maaket het mogelijk ‘merge-variables’ te gebruiken en gebruikersgegevens in je ontwerpen te verwerken. Om zeer gepersonaliseerde Direct Mail marketing campagnes te creëren die een unieke klantervaring bieden.
Direct Mail Marketing - Ontwerp sjabloon - Postana

Selecteer je ideale formaat uit verschillende vormen en maten.

Postana biedt de best presterende vormen en maten voor Direct Mail marketing automatisering “out of the box” om in contact te treden met je klanten. Bent je op zoek naar iets speciaals dat zich onderscheidt van de rest? We ontwikkelen ook op maat gemaakte formaten die dat unieke gevoel geven dat past bij je merk.

Pictogram - Ansichtkaarten

Ansichtkaarten

Pictogram - Self-Mailers

Zelf-mailers

Pictogram - Brieven en Enveloppen

Brieven en Enveloppen

Pictogram - Inserts en Folders

Inserts en Folders

Pictogram - Aangepaste Formaten

Aangepaste Formaten

Direct Mail Marketing - Dynamic Content - Postana

Verrijk je Direct Mail campagne boodschap met dynamische marketing componenten.

Het gebruik van HTML voor het ontwerp van je marketingboodschap maakt het niet alleen eenvoudiger om de campagne te personaliseren. Postana biedt u ook de mogelijkheden om slimme digitale marketingtechniekente gebruiken, die je Direct Mail inhoud verrijken met programmeerbare componenten die uniek en variabel zijn voor elke gebruiker. Je kan bijvoorbeeld dynamische kaarten gebruiken om klanten naar hun dichtstbijzijnde winkellocatie te leiden, of gepersonaliseerde QR-codes gebruiken die verwijzen naar unieke webwinkelpagina’s.

2. Selecteer je doelgroep met slimme klant segmentatie.

Postana maakt het je gemakkelijk om je klantgegevens te beheren. Hiermee kan je de klantprofielen verrijken met demografische gegevens, aankoopgeschiedenis van klanten en interactie met promotionele aanbiedingen. Om de gegevenskwaliteit van je doelgroepen te verbeteren, bieden we adresvalidatie- en geolocatie-services.

Direct Mail Marketing - Contact Management - Postana
Direct Mail Marketing - Campaign Creation - Postana

3. Configureer je campagne voor periodieke versprijding of dagelijkse verzendingen op basis van gebruikersgedrag.

Met behulp van het open ecosysteem van Postana transformeren we je Direct Mail marketing in slimme klant interactie programma’s. Ons platform ondersteunt je Direct Mail campagnes die in grote periodieke batches worden verzonden, maar we bieden u ook de mogelijkheid om een gepersonaliseerde berichten te verzenden op basis van realtime gebruikersgedrag. Door te handelen op basis van triggers in relatie tot gebeurtenissen (wanneer een gebruiker uw website bezoekt) en deze te combineren met gegevens over de levenscyclus van de klant, krijge je bericht een grotere relevantie en een betere timing.

4. Verminder de time-to-market met onze wereldwijde print- en mailoplossingen.

We gebruiken snelle on-demand cloud printoplossingen met wereldwijde API-integraties om in contact te komen met lokale drukkerijen en post distributiediensten. Dit vermindert de time-to-market voor je Direct Mail marketing automatiseringscampagnes van 10 weken tot 5 dagen.

Direct Mail Marketing - Wereldwijde Distributie - Postana
Direct Mail Marketing - Reporting Dashboard - Postana

5. Meet de Direct Mail marketingresultaten in real-time en optimaliseer de prestaties.

We bieden real-time Direct Mail marketing inzichten met ons rapportage dashboard dat klantreacties, transactiegegevens, marketingkosten, inkomsten en return-on-investment in elke campagne meet om precies te begrijpen welke tests resultaten opleveren.